Stravovanie zamestnancov na pracovisku

Bolo by možné vyriešiť stravovanie zamestnancov nasledovne: vnútropodnikovou smernicou by bolo dané, že stravná jednotka je napr. 3,80 € (priemerná cena menu v reštauráciách). Vypočíta sa, koľko ktorý zamestnanec v danom mesiaci odpracoval dní a podľa toho sa mu vypočíta napr. 20 dní x 3,80 = 76 €; z toho 55 % = 41,80 € a táto suma by sa vyplatila výdavkovým pokladničným dokladom zamestnancovi ako príspevok na stravné, ktoré by bolo zaúčtované 527/211?

Zamestnávateľ nechce kupovať gastrolístky a zamestnanci sa zase nechcú stravovať v reštaurácii, ktorá je v blízkosti prevádzky.

Je to prevádzka, kde vyrábajú mäsové špeciality a tak si kúpia len pečivo a prestravujú sa na pracovisku.

Autori: Ing. Zuzana Uríková
Právny stav od: 1. 9. 2009
Dátum publikácie: 17. 8. 2016


 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

 

Prihláste sa kliknutím na nasledujúci odkaz:

 

 epi-notebook

Prístup k EPI Právnym systémom
a ostatným online produktom
si môžete zakúpiť v našom e-shope:

 

Máte otázky?
V prípade, že potrebujete viac informácií, môžete nás kedykoľvek kontaktovať

 

 

 

Registračný formulár nájdete na tomto odkaze: REGISTRÁCIA


V prípade, že ste registrovaný na portáli www.epi.sk, www.pp.sk, www.vssr.sk www.danovecentrum.sk, www.mzdovecentrum.sk, www.manazerskecentrum.sk, www.profivzdelavanie.sk alebo www.zakon.sk môžete na prihlásenie použiť prihlasovacie meno a heslo z týchto portálov.

Autor: Ing. Zuzana Uríková

Súvisiace odborné články

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace právne predpisy ZZ SR


S-EPI, s.r.o. © 2010-2019, všetky práva vyhradené