Bezpečnostné opatrenia prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov

Prijaté opatrenia prispievajú k ochrane spracúvaných osobných údajov pred náhodným alebo nezákonným zničením, stratou, zmenou, ich neoprávneným poskytnutím alebo neoprávneným prístupom k týmto údajom.

Nastavenie bezpečnosti, jednotlivých opatrení a ich rozsah sa odvíjajú od rozsahu, obsahu a citlivosti osobných údajov, ktoré sú spracúvané pre konkrétny účel. Tento článok rozoberá jednotlivé bezpečnostné opatrenia prevádzkovateľa podľa aktuálnej legislatívy.

Autori: JUDr. Tatiana Mičudová
Právny stav od: 1. 1. 2021
Dátum publikácie: 20. 8. 2021
Prameň: Personálny a mzdový poradca podnikateľa / PMPP - 2021 / PMPP - 12-13/2021
Oblasti práva: Správne právo / Informácie, informačný systém / Ochrana údajov / GDPR



Obsah

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

 

Prihláste sa kliknutím na nasledujúci odkaz:

 

 epi-notebook

Prístup k EPI Právnym systémom
a ostatným online produktom
si môžete zakúpiť v našom e-shope:

 

Máte otázky?
V prípade, že potrebujete viac informácií, môžete nás kedykoľvek kontaktovať

 

 

 

Registračný formulár nájdete na tomto odkaze: REGISTRÁCIA


V prípade, že ste registrovaný na portáli www.epi.sk, www.pp.sk, www.vssr.sk www.danovecentrum.sk, www.mzdovecentrum.sk, www.manazerskecentrum.sk, www.profivzdelavanie.sk alebo www.zakon.sk môžete na prihlásenie použiť prihlasovacie meno a heslo z týchto portálov.

Súvisiace predpisy EÚ

Súvisiace dokumenty

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace odborné články

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

  • 18/2018 Z. z. Zákon o ochrane osobných údajov
  • 158/2018 Z. z. Vyhláška o postupe pri posudzovaní vplyvu na ochranu osobných údajov

S-EPI, s.r.o. © 2010-2021, všetky práva vyhradené

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.