HISTÓRIA: Ukladá navštívené dokumenty s možnosťou ich opätovného otvorenia alebo uloženia medzi záložky. Funkcia je dostupná iba pre predplatiteľov.
ZÁLOŽKY: Umožňuje ukladať vybrané alebo často používané odkazy na dokumenty a triediť ich podľa individuálnych potrieb. Funkcia je dostupná iba pre predplatiteľov.

Udržateľnosť vo firemnej praxi

Časti videa:

    Úvod [12 min.]  Platený prístup

    Štruktúra vykazovania (ESRS) [30 min.]  Platený prístup

    Návrh smernice CSDD [13 min.]  Platený prístup

Upozornenie: Prístup do uzamknutých častí videí majú len registrovaní užívatelia portálu s predplateným prístupom. Prihláste sa, prosím, kliknutím na nasledovný odkaz: PRIHLÁSENIE.

Udržateľnosť vo firemnej praxi

Publikované: 20. 12. 2023

Autor: Mgr. Denis Bede, PhD.

Stav: Aktuálne

Právny stav od: 5. 1. 2023

Minutáž: 55 min.

Lektor Mgr. Denis Bede, PhD., nás vo videoškolení oboznámi s tým, ako sa pripraviť na ESG reporting podľa smernice EÚ o vykazovaní informácií o udržateľnosti podnikov a s návrhom smernice EÚ o náležitej starostlivosti podnikov v oblasti udržateľnosti. Bližšie sa pozrieme, koho sa povinnosti týkajú, na štruktúru vykazovania podľa jednotlivých štandardov EÚ (ESRS), časový harmonogram podávania správ o udržateľnosti a štandard Využitie zdrojov a cirkulárna ekonomika.

Prílohy

  • Udržateľnosť vo firemnej praxi – prezentácia /1,00 MB

Súvisiace predpisy EÚ

Súvisiace odborné články

Súvisiace vzory

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace videoškolenia

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

S-EPI, s.r.o. © 2010-2025, všetky práva vyhradené

cookies24x24  Súhlas s použitím cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou, prosíme, o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Pamätajte, že súbory cookies sú užitočné pre rôzne užívateľské nastavenia a ich odmietnutím sa môže znížiť Váš užívateľský komfort.

Viac informácií o cookies.