Zaúčtovanie jedálnej karty

Zatiaľ mala spoločnosť stravné lístky v hodnote 3,60 €. Do nákladov z toho išlo 2,64 €, zamestnanec hradil 0,96 € za každý odpracovaný deň. Teraz spoločnosť zabezpečila jedálnu kartu 1 ks, hodnota je 720 €. Ako správne zaúčtovať podľa počtu odpracovaných dní (napr. 21,22 €) čerpanie z karty? Aká časť ide koľko do nákladov?

Autori: Ing. Katarína Jašurková
Právny stav od: 1. 1. 2019
Dátum publikácie: 17. 12. 2019


 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

 

Prihláste sa kliknutím na nasledujúci odkaz:

 

 epi-notebook

Prístup k EPI Právnym systémom
a ostatným online produktom
si môžete zakúpiť v našom e-shope:

 

Máte otázky?
V prípade, že potrebujete viac informácií, môžete nás kedykoľvek kontaktovať

 

 

 

Registračný formulár nájdete na tomto odkaze: REGISTRÁCIA


V prípade, že ste registrovaný na portáli www.epi.sk, www.pp.sk, www.vssr.sk www.danovecentrum.sk, www.mzdovecentrum.sk, www.manazerskecentrum.sk, www.profivzdelavanie.sk alebo www.zakon.sk môžete na prihlásenie použiť prihlasovacie meno a heslo z týchto portálov.

Autor: Ing. Katarína Jašurková

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace účtovné súvzťažnosti

Súvisiace právne predpisy ZZ SR


S-EPI, s.r.o. © 2010-2020, všetky práva vyhradené