Výsledky vyhľadávania vo Vzoroch zmlúv a právnych podaní: 17 výsledkov
Autor: JUDr. Jakub Pavčík
Právny stav od: 29. 1. 2020
Informačná povinnosť prevádzkovateľa patrí medzi jednu zo základných povinností prevádzkovateľa. Rovnako, dotknuté osoby majú v zmysle všeobecného nariadenia o ochrane údajov právo...
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Prevádzkovateľ má povinnosť evidovať každé porušenie zabezpečenia osobných údajov a viesť k nemu príslušnú dokumentáciu. Náležitosti internej dokumentácie sú rovnaké ako...
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Čl. 13 všeobecného nariadenia o ochrane údajov ustanovuje tzv. informačnú povinnosť a určuje informácie, ktoré sa majú poskytovať pri získavaní osobných údajov od dotknutej osoby.
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Čl. 13 všeobecného nariadenia o ochrane údajov ustanovuje tzv. informačnú povinnosť a určuje informácie, ktoré sa majú poskytovať pri získavaní osobných údajov od dotknutej osoby....
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Manažérskou zmluvou najčastejšie firmy ošetrujú u seba obsadzovanie pozícií riaditeľov obchodných, personálnych, výrobných oddelení. Zároveň nie je výnimkou, aby prostredníctvom...
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie jej osobných údajov z dôvodu týkajúceho sa jej konkrétnej situácie. Prevádzkovateľ nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže...
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Podľa ustanovenia čl. 29 Nariadenia GDPR sprostredkovateľ a každá osoba konajúca na základe poverenia prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľa, ktorá má prístup k osobným údajom,...
Autor: Mgr. Jana Kolesárová
Právny stav od: 25. 5. 2018

Určenie, postavenie a úlohy zodpovednej osoby sú prioritne upravené v čl. 37 a nasl. GDPR a v § 44 až § 46 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Autor: Mgr. Henrieta Bicáková, Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Právny stav do: 31. 12. 2018

Pracovná zmluva je dvojstranný právny úkon medzi zamestnávateľom a zamestnancom, ktorým sa zakladá pracovný pomer.

Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Za sprostredkovateľa sa na účely ochrany osobných údajov považuje každý, kto spracúva osobné údaje v mene prevádzkovateľa.Ak sa má spracúvanie osobných údajov uskutočniť v mene...

Stav dokumentu

Posledné pridané

Oblasti práva


Zobraziť viac
S-EPI, s.r.o. © 2010-2021, všetky práva vyhradené

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.