Výsledky vyhľadávania v Tlačivách a formulároch: 7 výsledkov
Autor: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Právny stav od: 4. 5. 2020
Od prevádzkovateľa máte právo žiadať obmedzenie spracúvania Vašich údajov ak: ste u prevádzkovateľa napadli správnosť osobných údajov; spracúvanie, ktoré prevádzkovateľ vykonáva je...
Autor: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Právny stav od: 4. 5. 2020

Od prevádzkovateľa máte právo žiadať opravu Vašich nesprávnych alebo neúplných osobných údajov.

Autor: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Právny stav od: 4. 5. 2020

Od prevádzkovateľa máte právo získať svoje osobné údaje a preniesť ich ďalšiemu prevádzkovateľovi za súčasného splnenia stanovených podmienok.

Autor: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Právny stav od: 4. 5. 2020
Od prevádzkovateľa osobných údajov žiadať vydanie potvrdenia či sú alebo nie sú vaše osobné údaje spracúvané, prístup k vašim osobným údajom a ďalším informáciám, poskytnutie kópie...
Autor: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Právny stav od: 4. 5. 2020

Máte právo si u prevádzkovateľa uplatniť vymazanie Vašich osobných údajov, ak je splnený jeden zo stanovených dôvodov.

Autor: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Právny stav od: 4. 5. 2020
U prevádzkovateľa máte právo namietať v nasledujúcich prípadoch ak sú vaše osobné údaje spracúvané na právnom základe, ktorým je verejný záujem alebo oprávnený záujem, ak dochádza...
Autor: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Právny stav od: 4. 5. 2020
Máte právo, aby sa na Vás nevzťahovalo rozhodnutie, ktoré je založené výlučne na automatizovanom spracúvaní a má právne účinky, ktoré sa Vás týkajú alebo vás podobne významne...

Stav dokumentu

Posledné pridané

Oblasti práva


Zobraziť viac
S-EPI, s.r.o. © 2010-2020, všetky práva vyhradené

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.