Výsledky vyhľadávania v Odborných článkoch: 112 výsledkov
Dátum publikácie: 15. 10. 2020
Autor: Mgr. Slavomíra Rusnáková
Právny stav od: 1. 1. 2020
Venovať sa budeme predovšetkým otázke pokút upravených týmto zákonom a zákonným povinnostiam určeným najmä prevádzkovateľom a sprostredkovateľom. Je dôležité sa oboznámiť so...
Dátum publikácie: 15. 10. 2020
Autor: JUDr. Tatiana Mičudová
Právny stav od: 1. 1. 2021
Právna úprava monitorovania e-mai­lovej komunikácie zamest­nancov zamestnávateľom a podmienky, za ktorých môže byť monitorovanie vykonávané. Povinnosti zamestnávateľov pri...
Dátum publikácie: 15. 10. 2020
Autor: JUDr. Tatiana Mičudová
Právny stav od: 1. 1. 2021

Môže zamestnávateľ kontrolovať e-maily zamestnanca bez jeho súhlasu? Odpovedzte na pár otázok z textu:

Dátum publikácie: 6. 10. 2020
Autor: JUDr. Jakub Pavčík
Právny stav od: 1. 9. 2020
V súvislosti s rozširujúcou sa pandémiou vírusu COVID-19 prichádza čoraz viac prevádzkovateľov s opatreniami, pri ktorých dochádza k spracúvaniu osobných údajov dotknutých osôb,...
Dátum publikácie: 22. 9. 2020
Autor: JUDr. Marcela Macová, PhD.
Právny stav od: 1. 1. 2020
Pri vyúčtovaní mzdy je zamestnávateľ povinný zamestnancovi vydať doklad obsahujúci najmä údaje o jednotlivých zložkách mzdy, o jednotlivých plneniach poskytovaných v súvislosti so...
Dátum publikácie: 18. 9. 2020
Autor: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Právny stav od: 4. 5. 2020
Dotknutou osobou je každá fyzická osoba, ktorej osobné údaje sa spracúvajú, pričom nie je dôležité, či je táto osoba občanom EÚ alebo nie. Všeobecné nariadenie o ochrane údajov...
Dátum publikácie: 16. 9. 2020
Autor: JUDr. Jakub Pavčík
Právny stav od: 7. 7. 2020
Právo na výmaz patrí medzi jedno zo základných práv dotknutých osôb. Ako ale funguje v praxi a je ho vôbec možné aplikovať na vyhľadávací nástroj, akým je napríklad Google?
Dátum publikácie: 24. 8. 2020
Autor: JUDr. Jakub Pavčík
Právny stav od: 1. 1. 2020
GDPR vyvolalo u mnohých prevádzkovateľov strach z vysokých, priam likvidačných pokút. Čo má vplyv na výšku uloženej pokuty a aké pokuty boli doteraz udelené v Európskej únii?
Dátum publikácie: 11. 8. 2020
Autor: JUDr. Marcela Macová, PhD.
Právny stav od: 16. 6. 2020
Predpisy o ochrane osobných údajov ako sú Nariadenie a zákon o ochrane osobných údajov neboli síce novelizované, ale k zmenám a úpravám výkladu dochádza prostredníctvom Európskeho...
Dátum publikácie: 17. 7. 2020
Autor: JUDr. Jakub Pavčík
Právny stav od: 5. 5. 2020
Spracúvanie súborov cookie pomáha mnohým prevádzkovateľom optimalizovať webové stránky. E-shopy ich zas často využívajú na cielený marketing. Ako je možné správne spracúvať a...

Stav dokumentu

Posledné pridané

Prameň


Zobraziť viac
S-EPI, s.r.o. © 2010-2020, všetky práva vyhradené

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.