Výsledky vyhľadávania v Interných firemných predpisoch: 9 výsledkov
Právny stav od: 29. 1. 2020
Vzor testu proporcionality na posúdenie nevyhnutnosti a dĺžky uchovávania kamerového záznamu vypracovaný v súlade Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane...
Právny stav od: 1. 10. 2020
Interná smernica o povinnostiach zamestnávateľa pri spracúvaní upravuje a špecifikuje s účinnosťou od 25. 5. 2018 povinnosti spoločnosti pri spracúvaní osobných údajov svojich...
Právny stav od: 1. 10. 2020

Interná smernica v oblasti ochrany osobných údajov predstavuje jeden zo základných pilierov bezpečnosti každej organizácie. Ako by mala vyzerať a čo by malo byť jej obsahom?

Právny stav od: 28. 1. 2020
Jedným z najčastejších prostriedkov monitorovania priestoru (pracoviska) a zamestnancov je práve aj kamerový systém. Zamestnávateľ, ktorý má v úmysle zaviesť monitorovanie...
Právny stav od: 1. 7. 2019

Vstúpením nariadenia GDPR do aplikačnej praxe (od 25. 5. 2018) už prevádzkovatelia nemajú povinnosť vypracovať bezpečnostný projekt.

Právny stav od: 25. 5. 2018
Právny stav do: 27. 1. 2020
Jedným z najčastejších prostriedkov monitorovania priestoru (pracoviska) a zamestnancov je práve aj kamerový systém. Zamestnávateľ, ktorý má v úmysle zaviesť monitorovanie...
Právny stav od: 25. 5. 2018
Prevádzkovateľ je povinný pred spracúvaním osobných údajov zaviesť a počas spracúvania osobných údajov mať zavedenú špecificky navrhnutú ochranu osobných údajov, ktorá spočíva v...
Právny stav od: 25. 5. 2018
Úrad na ochranu osobných údajov SR podľa § 37 ods. 6 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov je povinný zverejniť vzor Záznamov o spracovateľských činnostiach. Tento vzor...
Právny stav od: 25. 5. 2018
Úrad na ochranu osobných údajov SR podľa § 37 ods. 6 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov je povinný zverejniť vzor Záznamov o spracovateľských činnostiach. Tento vzor...

Stav dokumentu

Posledné pridané

Oblasti IFP


Zobraziť viac
S-EPI, s.r.o. © 2010-2021, všetky práva vyhradené

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.