Žiadosť na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Od prevádzkovateľa máte právo žiadať obmedzenie spracúvania Vašich údajov ak: ste u prevádzkovateľa napadli správnosť osobných údajov; spracúvanie, ktoré prevádzkovateľ vykonáva je protizákonné a namiesto vymazania žiadate obmedzenie ich použitia; prevádzkovateľ už nepotrebuje osobné údaje, ale potrebujete ich Vy na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov; ak ste využili právo namietať a osobné údaje sú spracúvané na právnom základe, ktorým je verejný záujem alebo oprávnený záujem.

Autori: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
Právny stav od: 4. 5. 2020
Dátum publikácie: 16. 9. 2020
Oblasti práva: Správne právo / Informácie, informačný systém / Ochrana údajov / GDPR



 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

 

Prihláste sa kliknutím na nasledujúci odkaz:

 

 epi-notebook

Prístup k EPI Právnym systémom
a ostatným online produktom
si môžete zakúpiť v našom e-shope:

 

Máte otázky?
V prípade, že potrebujete viac informácií, môžete nás kedykoľvek kontaktovať

 

 

 

Registračný formulár nájdete na tomto odkaze: REGISTRÁCIA


V prípade, že ste registrovaný na portáli www.epi.sk, www.pp.sk, www.vssr.sk www.danovecentrum.sk, www.mzdovecentrum.sk, www.manazerskecentrum.sk, www.profivzdelavanie.sk alebo www.zakon.sk môžete na prihlásenie použiť prihlasovacie meno a heslo z týchto portálov.

Autor: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Prílohy

  • Žiadosť na obmedzenie spracúvania osobných údajov (editovateľné PDF tlačivo) / 681 kB
  • Žiadosť na obmedzenie spracúvania osobných údajov (návod na vypĺňanie) / 34 kB

S-EPI, s.r.o. © 2010-2020, všetky práva vyhradené

Nastavenie súborov cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou prosíme o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie vašich preferencií. Ďakujeme.

Viac informácií.