Výsledky vyhľadávania vo Vzoroch zmlúv a právnych podaní: 15 výsledkov
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Prevádzkovateľ má povinnosť evidovať každé porušenie zabezpečenia osobných údajov a viesť k nemu príslušnú dokumentáciu. Náležitosti internej dokumentácie sú rovnaké ako...
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Čl. 13 všeobecného nariadenia o ochrane údajov ustanovuje tzv. informačnú povinnosť a určuje informácie, ktoré sa majú poskytovať pri získavaní osobných údajov od dotknutej osoby.
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Čl. 13 všeobecného nariadenia o ochrane údajov ustanovuje tzv. informačnú povinnosť a určuje informácie, ktoré sa majú poskytovať pri získavaní osobných údajov od dotknutej osoby....
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Manažérskou zmluvou najčastejšie firmy ošetrujú u seba obsadzovanie pozícií riaditeľov obchodných, personálnych, výrobných oddelení. Zároveň nie je výnimkou, aby prostredníctvom...
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie jej osobných údajov z dôvodu týkajúceho sa jej konkrétnej situácie. Prevádzkovateľ nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže...
Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Podľa ustanovenia čl. 29 Nariadenia GDPR sprostredkovateľ a každá osoba konajúca na základe poverenia prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľa, ktorá má prístup k osobným údajom,...
Autor: Mgr. Jana Kolesárová
Právny stav od: 25. 5. 2018

Určenie, postavenie a úlohy zodpovednej osoby sú prioritne upravené v čl. 37 a nasl. GDPR a v § 44 až § 46 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Autor: Mgr. Henrieta Bicáková, Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018

Pracovná zmluva je dvojstranný právny úkon medzi zamestnávateľom a zamestnancom, ktorým sa zakladá pracovný pomer.

Autor: Mgr. Lenka Michalovičová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Za sprostredkovateľa sa na účely ochrany osobných údajov považuje každý, kto spracúva osobné údaje v mene prevádzkovateľa.Ak sa má spracúvanie osobných údajov uskutočniť v mene...
Autor: Mgr. Monika Ivanová
Právny stav od: 25. 5. 2018
Ak je spracúvanie osobných údajov založené na súhlase dotknutej osoby, prevádzkovateľ je povinný kedykoľvek vedieť preukázať, že dotknutá osoba poskytla súhlas so spracúvaním...

Stav dokumentu

Posledné pridané

Oblasti práva


Zobraziť viac
S-EPI, s.r.o. © 2010-2019, všetky práva vyhradené