Praktické skúsenosti s aplikáciou ochrany osobných údajov v komerčných firmách očami kontrolného orgánu

Dňa 25. 5. 2019 uplynul rok od účinnosti nových predpisov o ochrane osobných údajov, ktorými sú Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Úrad na ochranu osobných údajov SR vykonal v tomto období okolo cca 50 kontrol.

Autori: JUDr. Marcela Macová, PhD.
Právny stav od: 25. 5. 2018
Dátum publikácie: 9. 7. 2019
Prameň: EPI Odborné články / epi - 2019
Oblasti práva: Správne právo / Informácie, informačný systém / Ochrana údajov / GDPR


 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

 

Prihláste sa kliknutím na nasledujúci odkaz:

 

 epi-notebook

Prístup k EPI Právnym systémom
a ostatným online produktom
si môžete zakúpiť v našom e-shope:

 

Máte otázky?
V prípade, že potrebujete viac informácií, môžete nás kedykoľvek kontaktovať

 

 

 

Registračný formulár nájdete na tomto odkaze: REGISTRÁCIA


V prípade, že ste registrovaný na portáli www.epi.sk, www.pp.sk, www.vssr.sk www.danovecentrum.sk, www.mzdovecentrum.sk, www.manazerskecentrum.sk, www.profivzdelavanie.sk alebo www.zakon.sk môžete na prihlásenie použiť prihlasovacie meno a heslo z týchto portálov.

Autor: JUDr. Marcela Macová, PhD.

Súvisiace dokumenty

Súvisiace odborné články

Súvisiace právne predpisy ZZ SR


S-EPI, s.r.o. © 2010-2019, všetky práva vyhradené